Wie ben ik?

WELKOM BIJ BALLANZZ COLONHYDROTHERAPIE

Van harte welkom op deze website, mijn naam is Michelle en graag vertel ik iets meer over mijzelf.

Michelle Heydeman

Michelle Heydeman

Mijn interesse in de werking van de darmen is gewekt tijdens mijn werk als voedings- en afvalcoach. Vooral door de vele algemene darmklachten van klanten ben ik op zoek gegaan naar de essentie van een goed werkende darm. Wat gebeurt er in de darm, waarvoor en hoe kunnen wij die darm zelf goed “verzorgen”?

Zelf ontdekte ik wat voor invloed darmspoelingen heeft op het functioneren van het lichaam. Natuurlijk wel in combinatie met gezond eten,  voldoende water drinken en het nemen van de juiste suppletie. Ik moest hier iets mee doen!

Een opleiding Colonhydrotherapie met als aanvulling medische basiskennis HBO heb ik netjes afgerond. Eindelijk snapte ik waar de reactie en overgevoeligheid van mijn darmen vandaan komt.

Ik heb een fijne, warme, rustige praktijk gecreëerd waar ik mijn klanten graag behandel. Met mijn empathie, enthousiasme en professionele houding, help ik mensen op een dusdanige manier waardoor men vaak de balans in zichzelf weer terugvind. Ik zie de klanten opknappen, en dat is waar ik het voor doe; mensen helpen en blij maken!

Geen enkele behandeling is hetzelfde, juist omdat iedereen anders is. Door mijn mensenkennis en ervaring kan ik hier goed op in spelen. De darmen zijn inmiddels mijn hobby en passie geworden, hoe raar dat ook mag klinken. Ik ontwikkel mijzelf steeds verder op het gebied van suppletie/voeding en literatuur.

BALLANZZ heeft voor mij een alles-dekkende betekenis. Een toepasselijkere naam had ik niet kunnen bedenken!

Heel graag begroet ik je een keer in mijn praktijk!

Groetjes,

Michelle

Super service

Bij Ballanzz geweest voor een colonhydrotherapie ofwel een darmspoeling. Bij binnenkomst werd alles rustig en zorgvuldig uitgelegd door Michelle. De behandeling word onder deskundige begeleiding en in alle rust uitgevoerd. Je wordt helemaal op je gemak gesteld waardoor je je goed kunt ontspannen. Na de behandeling tijd voor nazorg, thee, probiotica en hoe je het ervaren hebt. Voelde heel erg lekker en energiek na de behandeling(en). Een echte aanrader!

Trudy

review

Adres:

Sleedoornlaan 24, 1185 EA Amstelveen.

Telefoon: +31 (0)6 22 17 15 14
Email: info@ballanzz.nl

Website: ballanzz.nl
Facebook: fb.com/Ballanzz
Instagram: @Ballanzz_amstelveen

Openingstijden:

Dinsdag, woensdag, vrijdag t/m zondag
09:00 - 20:00 uur.