Wie ben ik?

WELKOM BIJ BALLANZZ COLONHYDROTHERAPIE

Van harte welkom op deze website, mijn naam is Michelle en graag vertel ik iets meer over mijzelf.

Michelle Heydeman

Michelle Heydeman

Mijn interesse in de werking van de darmen is gewekt tijdens mijn werk als voedings- en afvalcoach. Vooral door de vele algemene darmklachten van klanten ben ik op zoek gegaan naar de essentie van een goed werkende darm. Wat gebeurt er in de darm, waarvoor en hoe kunnen wij die darm zelf goed “verzorgen”?

Zelf ontdekte ik wat voor invloed darmspoelingen heeft op het functioneren van het lichaam. Natuurlijk wel in combinatie met gezond eten,  voldoende water drinken en het nemen van de juiste suppletie. Ik moest hier iets mee doen!

Een opleiding Colonhydrotherapie met als aanvulling medische basiskennis HBO heb ik netjes afgerond. Eindelijk snapte ik waar de reactie en overgevoeligheid van mijn darmen vandaan komt.

Ik heb een fijne, warme, rustige praktijk gecreëerd waar ik mijn klanten graag behandel. Met mijn empathie, enthousiasme en professionele houding, help ik mensen op een dusdanige manier waardoor men vaak de balans in zichzelf weer terugvind. Ik zie de klanten opknappen, en dat is waar ik het voor doe; mensen helpen en blij maken!

Geen enkele behandeling is hetzelfde, juist omdat iedereen anders is. Door mijn mensenkennis en ervaring kan ik hier goed op in spelen. De darmen zijn inmiddels mijn hobby en passie geworden, hoe raar dat ook mag klinken. Ik ontwikkel mijzelf steeds verder op het gebied van suppletie/voeding en literatuur.

BALLANZZ heeft voor mij een alles-dekkende betekenis. Een toepasselijkere naam had ik niet kunnen bedenken!

Heel graag begroet ik je een keer in mijn praktijk!

Groetjes,

Michelle

Alles ging keer op keer beter en nu voel ik me nog steeds erg goed

Voordat ik kwam bij Ballanzz bij Michelle had ik overal last van steeds hoofdpijn last van mijn maag en buik ik slikte ook heel veel paracetamol om maar geen last van alles te hebben mijn rug speelde ook weer op en had ook nog eens last van mijn knieën daar heb ik artrose in toen ik in gesprek raakte met Michelle, en dat zij vertelde over ballanzz toen dacht ik dat is wat voor mij, ik ga dat proberen, de eerste keer is het even wennen maar de tweede keer weet je wat er gaat gebeuren het is helemaal niet eng je hoeft je niet te schamen het is zo ontspannen omdat je weet dat het je lichaam goed gaat doen ik voelde mij na een paar keer gespoeld te zijn zo opgeruimd en schoon van binnen ik merkte dat ik ook niet zo moe meer was en beter ging slapen want ik kon voor die tijd slecht slapen, ik merkte dat mijn hoofdpijn steeds minder werd , alles ging keer op keer beter en nu voel ik me nog steeds erg goed en ik slik ook helemaal geen paracetamol meer, het is echt een aanrader het heeft me heel goed geholpen ik ga het zeker weer doen, want het heeft mij ontzettend veel goeds gedaan.

Dank je wel Michelle,Groetjes,
Astrid
Wormerveer.

review

Adres:

Sleedoornlaan 24, 1185 EA Amstelveen.

Telefoon: +31 (0)6 22 17 15 14
Email: info@ballanzz.nl

Website: ballanzz.nl
Facebook: fb.com/Ballanzz
Instagram: @Ballanzz_amstelveen

Openingstijden:

Dinsdag, woensdag, vrijdag t/m zondag
09:00 - 20:00 uur.