Wie ben ik?

WELKOM BIJ BALLANZZ COLONHYDROTHERAPIE

Van harte welkom op deze website, mijn naam is Michelle en graag vertel ik iets meer over mijzelf.

Michelle Heydeman

Michelle Heydeman

Mijn interesse in de werking van de darmen is gewekt tijdens mijn werk als voedings- en afvalcoach. Vooral door de vele algemene darmklachten van klanten ben ik op zoek gegaan naar de essentie van een goed werkende darm. Wat gebeurt er in de darm en hoe kunnen wij die darm zelf goed “verzorgen”?

Zelf ontdekte ik wat voor invloed darmspoelingen heeft op het functioneren van het lichaam. Natuurlijk wel in combinatie met gezond eten,  voldoende water drinken en het nemen van de juiste suppletie. Ik moest hier iets mee doen!

Een opleiding Colonhydrotherapie met als aanvulling medische basiskennis HBO heb ik netjes afgerond. Eindelijk snapte ik waar de reactie en overgevoeligheid van mijn darmen vandaan komt.

Ik heb een fijne, warme, rustige praktijk gecreëerd waar ik mijn klanten graag behandel. Met mijn empathie, enthousiasme en professionele houding help ik mensen op een dusdanige manier waardoor men vaak de balans in zichzelf weer terugvind. Ik zie de klanten opknappen, en dat is waar ik het voor doe; mensen helpen en blij maken!

Geen enkele behandeling is hetzelfde, juist omdat iedereen anders is. Door mijn mensenkennis en ervaring kan ik hier goed op in spelen. De darmen zijn inmiddels mijn hobby en passie geworden, hoe raar dat ook mag klinken. Ik ontwikkel mijzelf steeds verder op het gebied van suppletie/voeding en literatuur.

BALLANZZ heeft voor mij een alles-dekkende betekenis. Een toepasselijkere naam had ik niet kunnen bedenken!

Heel graag begroet ik je een keer in mijn praktijk!

Groetjes,

Michelle

Sinds de spoelingen geen last meer

Nu al een paar keer bij Michelle geweest voor een spoeling. Voor dat ik ging altijd last van mijn darmen kon moeilijk naar het toilet en zat ik in een dipje. Sinds de spoelingen geen last meer van mijn darmen (kan nu elke dag naar het toilet). En voel me stukken beter of er een paar bakstenen van mijn schouders zijn gevallen. Ik zie het idd net als een ander een kadootje aan mezelf! Zeker de moeite waard om het een keer te proberen omdat je je meteen naar de eerste keer al beter voelt!

Denise

review

Adres:

Sleedoornlaan 24, 1185 EA Amstelveen.

Telefoon: +31 (0)6 22 17 15 14
Email: info@ballanzz.nl

Website: ballanzz.nl
Facebook: fb.com/Ballanzz
Instagram: @Ballanzz_amstelveen

Openingstijden:

Maandag, dinsdag, donderdag
zaterdag en zondag
10:00 - 17:00 uur.